Goedkoop een auto of bestelbus huren in Venray!

Bij Autohopper Autoverhuur in Venray kan je eenvoudig, snel en goedkoop een auto of bestelbus huren.

Kom je uit Venray, Blitterswijck, Castenray, Geijsteren, Heide, Horst, Leunen, Merselo, Oirlo, Oostrum, Smakt, Veulen, Vredepeel, Wanssum of Ysselsteyn? Dan ben je bij Autohopper Venray Autoverhuur aan het juiste adres.

In onderstaand overzicht kan je makkelijk (24/7) een auto reserveren of prijsberekening maken. Heb je liever telefonisch contact? Bel: 0478-503742 of stuur een email naar info@autohoppervenray.nl

De no-nonsense autoverhuurder

Heb je een kleine auto nodig om even op (zakelijk) bezoek te gaan, een ruime station of personenbus voor een vakantie, dan is Autohopper Autoverhuur in Venray de juiste autoverhuurder voor jou. Ook verhuren wij een brede range van bestelbussen. Van een kleine bestelauto met een inhoud van 3 m³ tot een grote bakwagen, met elektrische laadlift, met een inhoud van 20 m³ wat ideaal is voor een verhuizing. Dit tegen scherpe tarieven met goede en transparantie condities zonder addertjes onder het gras. Wil je heel voordelig een auto huren dan huur je onze bestickerde promo auto al voor € 25,- per dag. Dat noemen wij nou No-Nonsense!!

 

Goedkoop een bestelbus of verhuisbus huren in Venray?

Heb je goederen te vervoeren of ga je verhuizen? Dan heeft Autohopper een ruim assortiment bestelbussen. Variërend met een inhoud van 3 m³ tot een inhoud van 20 m3 (verhuiswagen met elektrische laadlift) wat ideaal is voor grote volumes of zware spullen.