Voordelig een verhuisbus huren in Venray!

 

Als klant van Selfstorage Venray krijgt u korting

op de huurprijzen van Autohopper Venray!

 

Voor u gelden de onderstaande tarieven:

 

Bestelbus  6 m³ laadruimte € 69,- per dag / € 129,- per weekend

 Bestelbus 11 m³ laadruimte € 95,- per dag / 174,- per weekend

      Verhuisbus 20 m³ laadruimte € 129,- per dag / € 234,- per weekend

 

De korting komt bij het online reserveren nog niet in beeld, deze wordt verrekend aan onze balie.

 

Een ruime bus of verhuiswagen huren in Venray!

Ga je verhuizen of heb je zakelijk iets te vervoeren? Dan huur je bij Autohopper Autoverhuur in Venray voor een scherpe prijs een bus. Wij hebben in onze huurvloot een brede range aan bestelbussen in diverse formaten. Van een kleine bestelauto met een inhoud van 3 m³ tot een grote bakwagen, met elektrische laadlift, met een inhoud van 20 m³ (handig voor verhuizingen of het vervoeren van zware spullen). En in al onze bussen mag je gewoon met een normaal B-rijbewijs rijden.
Lekker handig toch?

 

Zo heeft Autohopper Venray voor jouw klus altijd de juiste bus!

In bovenstaand overzicht kan je makkelijk (24/7) een auto reserveren of een prijsberekening maken. Heb je liever telefonisch contact?
Bel 0478 50 37 42 of stuur een email naar info@autohoppervenray.nl

Huren zonder addertjes onder het gras!

Wil je een bestelbus huren maar toch niet teveel geld uitgeven én zonder addertjes onder het gras? Dan ben je bij Autohopper Autoverhuur in Venray aan het juiste adres. Autohopper is een landelijke verhuur formule met meer dan 110 vestigingen in Nederland. Autohopper is no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een jonge representatieve auto of (verhuis)bus te huren.

Wil je meer informatie over onze bestelbussen of heb je maatwerk nodig? Neem dan gerust contact op met onze verhuurafdeling tel: 0478 50 37 42 of stuur een email naar info@autohoppervenray.nl

Waar vindt je ons?

Kom je uit Venray, Blitterswijck, Castenray, Geijsteren, Heide, Horst, Leunen, Merselo, Oirlo, Oostrum, Smakt, Veulen, Vredepeel, Wanssum of Ysselsteyn? Dan ben je bij Autohopper Autoverhuur in Venray aan het juiste adres.
Je kan ons makkelijk vinden op industrieterrein Smakterheide aan de Smakterweg 25A, 5804 AE in Venray. (Selfstorage Venray)